Tecnica introduceert voor 2019 met trots de Plasma S, de eerste aanpasbare low-cut wandelschoen. Dit is in navolging van de award winnende Forge, de eerste aanpasbare trekkingschoen. De Plasma S kan door middel van de unieke C.A.S. machine in slechts 20 minuten perfect aangepast worden aan de voeten van de drager.

De Plasma S is extreem veelzijdig, door het uiterst moderne en minimalistische design. Hierdoor kan deze schoen in uiteenlopende situaties gedragen worden. De Plasma S is ideaal voor tijdens het reizen of het dagelijks leven en levert geweldige prestaties als low-cut wandelschoen. De veelzijdigheid van deze schoen komt tegemoet aan de groeiende vraag naar de combinatie van functionaliteit en draagbaarheid. Hierdoor kan deze schoen de ultieme veelzijdigheid bereiken waar de huidige generatie outdoorconsumenten naar verlangt.

De C.A.S. technologie kan de schoen perfect aanpassen aan de meeste voeten. Het proces werkt als volgt: er wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerd, speciaal ontworpen systeem dat de schoen verwarmt en comprimeert en zo in slechts 20 minuten volledig naar de voet vormt. De technologie bestaat uit een door warmte vervormbaar materiaal op de belangrijkste plaatsen, de hiel en de voetboog. Ook gebruiken we een door warmte aanpasbare inlegzool voor een optimale drukverdeling onder de volledige voet en dus optimale ondersteuning van de voetboog.

De Plasma S wordt op een anatomisch gevormde leest gemaakt, waardoor deze zelfs al out-of-the-box een geweldige pasvorm biedt. Door het nieuwe overlap design heeft u een anatomische pasvorm, worden drukpunten tegengegaan en blijft de tong perfect op z’n plaats tijdens het wandelen. Het self-locking veterdesign is voorzien van stevige Kevlar® veterlussen en geruwde veters. Hiermee zetten de veters zichzelf vast en heeft u de ideale spanning doordat tijdens het wandelen kleine aanpassingen mogelijk zijn gemaakt. Ook is de Plasma S 100% vegan-friendly.

Zelfs tijdens lange wandelingen heeft u maximale flexibiliteit en comfort, dankzij de unieke, veelzijdige upper en het ontwerp van de zool. De Vibram® Megagrip zool combineert de grip van een trailrunschoen met de ondersteuning van een fatsoenlijke trekkingschoen. Gore-Tex® Extendend comfort liners maken deze schoen waterdicht en ademend, wat dit premium product compleet maakt.