Strolz, dé skischoen op maat!

Bent u iemand met moeilijke voeten heeft of zoekt u een perfect passende skischoen? Strolz, dé skischoen op maat biedt de oplossing! Wij zijn al sinds 1981 trotse partner van Strolz, in deze periode van bijna 40 jaar hebben wij zeer veel ervaring opgedaan met het op maat maken van deze skischoenen. 

Ieder paar Strolz maatschoenen is 100% uniek en geheel aangepast aan de anatomie van uw voet. De aanschaf van een paar op maat gemaakte skischoenen zal uw skiniveau verbeteren. U kunt zich volledig richten op skiën en wordt niet meer belemmerd door pijn aan uw voeten.

 1. Analyse

Elke voet is uniek, daarom begint het maken van skischoen op maat met een grondige analyse van uw voet. Deze eerste afspraak neemt ongeveer 45 minuten in beslag.

Als onderdeel van het analyse proces, maken wij een gedetailleerde tekening van uw voet. Daarbij worden volume en lengte van uw voet exact opgemeten om zo een perfecte pasvorm te creëren. Vervolgens wordt een correctiezool voorbereid die uw voetstand moet corrigeren in de skischoen. Gedurende deze eerste afspraak bepalen we samen met u welke Strolz skischoenen het meest geschikt zijn voor uw skiniveau en lichaamsbouw.

 2. Maatwerk

In onze eigen werkplaats worden door onze bootfitters de schoenen voorbereid. De gegevens uit de analyse worden hier omgezet naar een leren binnenschoen, kunststof buitenschaal en een afgewerkte correctiezool. 

3. Foamen

De laatste fase van het op maat maken van uw skischoenen vindt plaats tijdens de tweede afspraak. Er wordt begonnen met het afplakken van knelpunten dan wel probleem gebieden van uw voeten. Vervolgens wordt er gestart met het foam-proces,  hierbij wordt de schoen volledig op maat gemaakt. 

Als laatste wordt de schoen gepast om de pasvorm te controleren.

Het resultaat: een paar skischoenen met een unieke persoonlijke pasvorm, die u meteen mee naar huis kunt nemen!

Wat maakt Strolz uniek?

Elk onderdeel van een Strolz buitenschaal kunnen wij in verschillende breedten leveren. De schacht is leverbaar in diverse hoogten en breedten, zodat wij oplossingen hebben voor bijvoorbeeld hele brede maar ook hele smalle kuiten, hetzelfde geldt voor de breedte van de schoenen. Daarnaast kunnen wij in extreme gevallen onderdelen op maat laten maken van de buitenschaal tot de gehele binnenschoen.

Dit alles van maat 34 tot en met maat 52.

Prijzen

Een paar vakkundig op maat gemaakte skischoenen is er vanaf € 899,95 inclusief correctiezolen. Het is mogelijk uw Strolz skischoenen op maat uit te breiden met extra opties zoals verwarmingselementen en glijzolen. Deze zijn tegen meerprijs verkrijgbaar, informeer hiervoor bij een van onze medewerkers.

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.
Na het maken van een analyse vragen wij een aanbetaling van de helft van het totaalbedrag. 

Maak nu een afspraak!

Het hele jaar door maken wij Strolz skischoenen, ook in de zomer is het mogelijk uw Strolz skischoen op maat te laten maken. 

Klik hier om een afspraak te maken